Vi tilbyder

Vores service

Vi tilbyder alt i skrædderabejde:

Alle forandringer af herretøj og dametøj

  • Det er vigtigt at et jakkesæt passer perfekt. Ofte kan små ændringer være med til at gøre en stor forskel for udseende og pasform.

Forandring af skind og lædertøj

  • Vi har maskiner og ekspertise til at lave alle forandringer og reparationer af skind og lædertøj.

Oplægning af pelstøj

  • At forandre pelstøj kræver meget erfaring og stor præcision. Vores dygtige skræddere har den fornødne erfaring til at foretage vanskelige forandringer på vores værksted i Lejre.

Alt i lynlåse på tøj og tasker mv.

  • En ødelagt lynlås betyder ikke, at tøjet eller tasken skal udskiftes. Vi har altid mange forskellige lynlåse på lager. Med et tæt samarbejde med vores leverandører, kan vi altid finde en lynlås der passer, så en ødelagt lynlås let kan udskiftes med en ny. Reparationer af en lynlås behøver ikke være en uoverskueligt ting. Vi har mange års erfaring i reparationer og udskiftning af lynlåse.

Dametøj efter mål

  • Vi syr dametøj efter mål

Kjoler og brudekjoler

  • Tilpasning af bryllupskjolen er en vigtig ting før den store dag. Vores skræddere har stor erfaring i tilpasning og fitting af kjoler og bryllupskjoler.

Gardiner, puder og andre ting til hjemmet

  • Vi syr og tilpasser alle ting til hjemmet, såsom gardiner, puder og andre tekstilvarer. Vi kan lave det hele, og har stor erfaring i specialfremstillinger efter mål.

Patchwork-gardiner

  • Har du noget spændende stof, du godt kunne tænke dig at lave til gardiner? Med patchwork er der mange muligheder for at kombinere forskellige stykker stof til flotte gardiner.

Har du spørgsmål til vores arbejde eller en speciel forespørgsel, er du altid meget velkommen til at ringe for at høre nærmere. Vores dygtige skræddere kan klare det hele

Har du travlt? Vi tilbyder at oplægge/tilpasse dit tøj mens du venter. Oplægning af bukser tager 10 minutter og oplægning af ærmer tager 45 minutter. Udskiftning af lynlås tager 1-2 dage. Andre forespørgsler kan også laves ekspress – ring og spørg.